Een nieuwe tuin in Amsterdam?

Wij kunnen u helpen als u uw huidige tuin wilt veranderen of als u een nieuwe tuin gaat aanleggen. Misschien bent u net verhuisd of bent u na jaren uitgekeken op uw huidige tuin. We gaan graag met u om de tafel om tot een creatief tuinontwerp te komen dat precies past bij uw specifieke wensen en behoeften. Wilt u een groot terras? Of juist een grote (zwem)vijver? Nieuwe bomen, planten en bloemperken? Of juist een groot gazon? Wij helpen u bij al deze moeilijke keuzes, zodat u in de toekomst optimaal kunt genieten van het ontwerp.

Unieke tuinontwerpen vanuit onze eigen studio

Een doordacht tuinontwerp is van essentieel belang voordat we beginnen met de aanleg. Alle omgevingsaspecten en uw wensen worden in het ontwerp verwerkt. Onze tuinontwerper maakt van idee een mooi, creatief en praktisch tuinontwerp. Door zich dagelijks bezig te houden met creatieve ideeën en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van materiaal- en kleurgebruik zorgt hij altijd voor tevreden klanten!

Nieuwsgierig geworden hoe uw nieuwe tuin eruit ziet? Wanneer u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam een afspraak met ons maakt, komen we naar u toe om uw specifieke woonsituatie te bekijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan bespreken we met u de verschillende mogelijkheden voor een tuinontwerp.