Tuinonderhoud in Amsterdam

Een tuin moet natuurlijk altijd goed onderhouden worden, zowel een nieuw aangelegde tuin als een bestaande tuin. Onderhoudsvrije tuinen bestaan namelijk niet, hooguit kunt u spreken van een onderhoudsvriendelijke of onderhoudsarme tuin.

Hoe vaak?

Bij tuinonderhoud kunt u denken aan voor- of najaarsonderhoud, groot onderhoud, snoeiwerkzaamheden, onkruidbestrijding of het machinaal schoon borstelen of vegen van uw bestrating. Wij raden u aan om in ieder geval één à twee keer per jaar uw tuin te laten onderhouden, om de kwaliteit van uw tuin optimaal te behouden.

Periodiek onderhoud

Ons hoveniersbedrijf kan periodiek onderhoud aan uw tuin verrichten. Er wordt dan een onderhoudscontract afgesloten waarin afspraken komen te staan. Zo kunnen wij het tuinonderhoud volledig voor u uitvoeren, maar er kan ook afgesproken worden dat u zelf het gras maait en dat wij voor de rest zorgen. Op deze manier kunt u te allen tijde optimaal van uw tuin genieten. Naast periodiek onderhoud, kunt u ook incidenteel tuinonderhoud afsluiten, bijvoorbeeld voor een periode waarin u op vakantie bent. Wij kunnen in Amsterdam of de omgeving voor uw tuinonderhoud zorgen! Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.