Vijver aanleggen in Amsterdam

Wilt u graag een vijver in uw tuin? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Een vijver kan een extra dimensie geven aan uw tuin. Niet alleen maakt een vijver uw tuin optisch groter, maar daarnaast brengt het uw tuin tot leven en geeft het rust.

Wij kunnen een ontwerp voor u maken en de vijver aanleggen. Of misschien heeft u zelf al een ontwerp gemaakt. Ook dan helpen wij u graag. Aangezien de vijver een belangrijk deel van de tuin is, kunt u het beste vanaf het begin rekening houden met de omvang en vorm van de vijver. Zodat de vijver goed in verhouding staat met de tuin en uw woning.

Aanleg van een zwemvijver

Ons hoveniersbedrijf heeft ruime ervaring op het gebied van vijveraanleg, maar ook voor het aanleggen van een zwemvijver zit u bij ons goed. Wij hebben oog voor details en stellen uw wensen centraal. Daarnaast kijken wij ook naar de mogelijkheden en hoe de vijver past bij de rest van de tuin. Wij verzorgen voor u zowel het ontwerp, de aanleg en het eventuele onderhoud. Hiervoor werken wij samen met het Oostenrijkse bedrijf Biotop. Dit bedrijf ontwikkelt systemen, mechanische filters en pompen voor (natuur)zwembaden en -vijvers. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.