Tuinbestrating in Amsterdam

Wilt u een terras in uw tuin? Of wilt u halfverharding in uw tuin? Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alle soorten tuinbestrating. Of u nu een nieuwe tuin laat aanleggen of enkel een stuk van uw reeds bestaande tuin bestraat wilt hebben, wij helpen u graag.

Bestrating is een belangrijk onderdeel van uw tuin, het kan het uiterlijk namelijk sterk beïnvloeden. Zo kan tuinbestrating ervoor zorgen dat uw paden en terrassen er chique, rustiek of zelfs modern uit ziet. Maar ook voor onderhoud aan uw tuinbestrating in Amsterdam en omgeving kunt u bij ons terecht. Wanneer uw bestrating dof of vuil is geworden, kunnen wij dit voordelig en snel voor u reinigen.

Sierbestrating

Ook voor sierbestrating in Amsterdam en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. In sierbestrating is enorm veel keus, zowel in kleur als in vorm. Daarom is er altijd wel iets te vinden wat bij u en uw tuin past. Juist door de grote hoeveelheid keuze aan soorten en materialen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij adviseren u hier dan ook graag bij.  Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord.