Tuinman in Amsterdam nodig?

Tuinman gezocht in Amsterdam of omgeving? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Met de professionele hulp van onze tuinman weet u zeker dat u optimaal van uw tuin kunt genieten. Wij denken graag met u mee en ondersteunen uw plannen met deskundig advies.

Naast onze expertise op het gebied van het planten van bloemen en bomen, hebben wij ook kennis van bestrating, graszoden, vijvers, watersystemen, vlonders en schuttingen. En zodra onze tuinman uw tuin heeft aangelegd of gerenoveerd naar uw wensen, hoeft zijn werk er niet op te zitten. Wij bieden u namelijk garantie en de mogelijkheid om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Hierdoor blijft uw tuin aan uw wensen voldoen.

Uw tuinspecialist

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring. Dat betekent dat wij niet alleen uw tuin kunnen opsieren met bloemen en planten, maar wij kunnen u advies geven over het ontwerp van uw tuin en vervolgens de gehele tuinaanleg voor u uitvoeren, ook eventuele bestrating, vijvers en afschermingen. Wij hebben ervaring met zowel grote als kleine tuinen en onze tuinman kan zelfs van een tuin met weinig zonlicht uw paradijsje maken! Wilt u meer weten over de mogelijkheden of onze diensten? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag.