Hoveniersbedrijf nodig in Amsterdam?

Ons hoveniersbedrijf bestaat uit een team van stuk voor stuk gemotiveerde werknemers met een grote passie voor tuinieren en het hoveniersvak. Niet alleen onze hoveniers zelf, maar ook de secretaresse en receptioniste vormen hier geen uitzondering op. Wij houden onszelf uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen en trends in de groensector. Hierdoor kunnen wij u altijd bijstaan met advies dat up to date is en aangepast aan uw situatie.

Ons hoveniersbedrijf kan u, naast advies geven, ook helpen met het ontwerp, de aanleg, het renoveren of het onderhoud van uw tuin in Amsterdam of omgeving. Onze hoveniers zetten uw wensen voorop en zullen er alles aan doen om deze wensen mogelijk te maken.

Onze diensten

Ons hoveniersbedrijf is jaren geleden opgericht en heeft inmiddels vele tuinen aangelegd en gerenoveerd. Wij zaaien, beplanten of bestraten uw tuin, zodat u er daarna heerlijk van kan genieten! Naast beplanten en bestraten van uw tuin, hebben wij ook kennis van vijvers, watersystemen, vlonders en schuttingen. Wij zorgen ervoor dat u kunt ontspannen in uw droomtuin, of er vanuit uw huis op uit kan kijken. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan direct contact met ons hoveniersbedrijf op. Onze medewerkers staan u graag te woord.